Scripties in boekvorm

Jouw scriptie in boekvorm!

Na maanden zwoegen is je scriptie klaar. Naar de copyshop, ringbandje er omheen en het kan worden ingeleverd. En na het afstudeergesprek verdwijnt het in de vergetelheid. Het kan veel beter, het kan veel mooier, en tegen aantrekkelijke tarieven. Waarom niet een mooi boek laten maken van je scriptie? Dat zet je met trots in de boekenkast. Het is een uitstekend cadeau om op je afstudeerborrel uit te delen aan medestudenten en familieleden. Je kunt het opsturen naar redacties van juridische bladen en – heel belangrijk – je kunt tijdens sollicitaties exemplaren afgeven aan de commissie. Dat onderscheidt jou pas echt van andere jonge juristen!

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Scripties die een 8 of hoger hebben gekregen kunnen door Celsus juridische uitgeverij worden uitgegeven. Wel dient de scriptie minimaal 17.500 woorden te bevatten. Jij levert de tekst van de scriptie digitaal aan, wij verzorgen het hele proces van eindredactie, opmaak, drukken en verspreiden. Ook benaderen wij de doelgroep actief met nieuwe uitgaven. Heb je overigens minder gescoord dan een 8, dan kun je uiteraard ook een boek laten maken van je scriptie. Neem voor de speciale tarieven contact op met de uitgeverij.

 

Zeven voordelen op een rij

  1. Van je scriptie wordt een boek gemaakt, dat beschikbaar komt voor een wetenschappelijk publiek. Je werk is niet voor niets geweest!
  2. Uitgegeven scripties worden opgenomen in de Juncto-reeks van Celsus juridische uitgeverij. In die reeks komen boeken die een ‘verbinding’ vormen tussen studie en praktijk.
  3. Celsus juridische uitgeverij vraagt een ISBN aan.
  4. Celsus juridische uitgeverij zorgt ervoor dat het boek bekend wordt bij de doelgroep. Er worden boekaankondigingen verstuurd naar de algemene en de specifieke juridische bladen.
  5. Specifieke doelgroepen (advocatuur, rechterlijke macht, Openbaar Ministerie, wetenschap) krijgen regelmatig een elektronische nieuwsbrief waarin melding wordt gemaakt van je boek.
  6. Het boek wordt opgenomen op de site van Celsus juridische uitgeverij, waar het door iedereen kan worden besteld.
  7. De auteur krijgt vijf exemplaren van zijn boek gratis. Wil je meer boeken bestellen? We geven een aantrekkelijke korting. Wie in een keer tien boeken bijbestelt (boven de gratis vijf), krijgt een gratis exemplaar van het boek De tien geboden voor de advocaat-stagiair.

Neem contact op