Van nagenoeg alle boeken kunnen we ook het e-book leveren. De prijs van een e-book is hetzelfde als van een papieren boek (incl. 21% btw), een uitzondering daargelaten. Wilt u zeker weten wat de prijs is van een e-book? Mail naar sales@celsusboeken.nl.

Een e-book heeft een pdf-formaat en kan dus worden gelezen zonder e-reader. U heeft wel Adobe Acrobat nodig, Dat kunt u hier downloaden.

Als u een boek bestelt, kunt u tijdens het invullen van uw gegevens bij ‘bestelnotities’ aangeven dat u een e-book wilt.

Voor de verzending van een e-book worden geen verzendkosten gerekend, ook al staat dat mogelijk wel vermeld bij de automatische bevestiging van uw bestelling. Op uw uiteindelijke factuur worden die verzendkosten niet in rekening gebracht, en worden eventueel ten onrechte betaalde verzendkosten direct terugbetaald.

Wilt u van een titel een exemplaar in hardcopy én een e-book, dan berekenen we voor het e-book de halve prijs. U betaalt dan het papieren boek (de prijs staat op website) en de portokosten (€ 3,-), plus 50% van de prijs van het papieren boek voor het e-book. Dan krijgt u beide varianten toegestuurd.

De e-books zijn ook te bestellen bij LI Library en XPOSI-shop. Studenten kunnen voor e-books terecht bij de Academic eBookshop van Legal Intelligence.