Bestelvoorwaarden

Porto en BTW
De prijzen die Celsus juridische uitgeverij hanteert – deze staan steeds bij het betreffende boek genoemd – zijn inclusief 9% btw. Per zending brengen we daarbovenop € 3,- portokosten in rekening, ongeacht het aantal boeken. Deze portokosten gelden ook voor boekhandels.

Moeten boeken naar het buitenland worden gestuurd, dan brengen wij de portokosten in rekening die zijn opgelegd door PostNL (minimaal € 8,70).

E-books
De meeste boeken kunnen ook als e-book (pdf-format) worden geleverd. De prijzen kunnen afwijken van de prijzen van papieren boeken. Voor e-books geldt (sinds 1 januari 2020): incl. 9% btw. Bij de levering van e-books worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Geleverde e-books kunnen niet worden geretourneerd. Wilt u weten of een boek ook als e-book kan worden geleverd en wat de prijs is? Mail naar sales@celsusboeken.nl. E-books kunnen ook worden besteld (door abonnees) via Legal Intelligence Library (LI Library).

Betaalmogelijkheden
Particulieren krijgen na hun bestelling, samen met de factuur, een betalingsverzoek per e-mail. Particulieren zijn klanten die bestellen vanaf een hotmail-, gmail-, xs4all- of vergelijkbare e-mailadressen. Als de betaling is verricht, wordt het boek toegestuurd. Mogelijk belandt onze e-mail met factuur in uw spambox!

Zakelijke klanten krijgen hun boek toegestuurd samen met een factuur. Zij bestellen vanaf hun zakelijke mailaccount en kunnen dus achteraf betalen. De bestelling wordt afgeleverd op het zakelijke adres; vermeld bij de bestelling dan ook de bedrijfsnaam en het zakelijke adres. Voor zakelijke klanten geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Bij grote bestellingen kunnen we ook betaling vooraf vragen.

Worden boeken besteld door een buitenlandse klant, dan sturen we ook eerst een factuur. Het boek wordt toegezonden nadat is betaald.

Grote bestellingen
Gaat uw bestelling het bedrag van € 100,- incl. btw te boven, dan dient u het hele bedrag vooraf te betalen. U krijgt dan na uw bestelling een factuur via de mail. We versturen de boeken direct nadat het factuurbedrag is voldaan.

Levertijd
De boeken die u bestelt, worden dezelfde dag of de dag erna door ons per post verzonden. In een enkel geval kan de levertijd wat langer zijn. De boeken worden verzonden via PostNL. Deze levert niet op zon- en maandagen.

Retourzendingen
U heeft het recht boeken terug te sturen en daarmee de koopovereenkomst te ontbinden (‘herroepen’). Dat kan tot veertien dagen nadat u het boek heeft ontvangen. Als u een boek aan ons retourneert, gebruik dan bij voorkeur de oorspronkelijke envelop, met als opschrift ‘retour afzender’. Zodra wij het boek in onbeschadigde staat hebben ontvangen, krijgt u uw aankoopbedrag terug. Boeken die zijn gebruikt of beschadigd, en e-books, kunnen niet worden geretourneerd.

Boekhandelskorting
Boekhandels kunnen een boekhandelskorting krijgen op hun bestelling. Deze bedraagt 20% van het aankoopbedrag. Boekhandels bestellen het beste via sales@celsusboeken.nl.

Order outside the Netherlands
We also deliver books outside The Netherlands. For shipping outside The Netherlands, we charge the full postal expenses – also for book shops and book sellers. Books can only be paid in advance, the invoice which will be sent by email.