Loopt het even niet lekker met je scriptie? Twijfel je of je het concept in de huidige vorm wel kan inleveren bij je begeleider? Heb je zelf onvoldoende tijd om alle puntjes op de i te zetten? Kom je er alleen niet meer uit?

Bij Celsus juridische uitgeverij weten we alles van scripties van rechtenstudenten. De afgelopen jaren hebben we er zo’n driehonderd gelezen, becommentarieerd, geredigeerd en omgezet in een fraai boek.

Wil je dat een externe persoon (een jurist) nog eens kritisch naar je scriptie kijkt? Vermoed je een 7,5 te halen en streef je naar een 8? Moet er worden gekeken naar de onderzoeksopzet, de structuur, zinsbouw of het taalgebruik? Wij zijn je graag van dienst met redactionele en/of inhoudelijke ondersteuning.

De scriptiehulp geldt voor juridische bachelor- en masterscripties. Oók wanneer je helemaal niet van plan bent om de scriptie nadien in boekvorm te laten uitgeven. Meer informatie? Bel de scriptiehulplijn op 06 2706 8515 of mail naar info@celsusboeken.nl.

Zit je in een motivatiedip? Vertoon je uitstelgedrag? Heb je een boost nodig? We werken samen met motivatie- en mindset-coach (en jurist!) Karin Ammerlaan. Klop eens bij haar aan!