Celsus congressen en debatten

Bij Celsus congressen en debatten kunt u uw congres, debat, seminar of workshop over juridische en juridisch-maatschappelijke onderwerpen laten organiseren. Wij bepalen met u de insteek van de bijeenkomst, we zoeken geschikte sprekers, een passende locatie en een vlotte en ter zake kundige dagvoorzitter of presentator. Hier een kort overzicht van de laatste door ons georganiseerde seminars.

De presentatie van een nieuw boek kan goed samengaan met een congres of seminar. Dankzij een uitgebreid netwerk van juristen zijn wij in staat om op korte termijn een symposium, debat, workshop of andere bijeenkomst te organiseren. Ook andere actuele onderwerpen, die niet zijn gelieerd aan een nieuw boek, kunnen voorwerp zijn van een bijeenkomst.

De Celsus-methode
Celsus is géén main stream congresbureau. Bij Celsus treft u géén sprekers aan met een saai betoog of een haperende powerpoint-presentatie. U verlaat een Celsus-dag(deel) nóóit met zware oogleden, worstelend met de vraag: waarom was ik ook alweer hier? Celsus wil weten, doorgronden, begrijpen. Celsus is een methode.

Sprekers op een Celsus-bijeenkomst nemen elkaar de maat. Niet lezingen en voordrachten staan centraal, maar interviews, debatten, twistgesprekken en kruisverhoren. Verschillen van mening komen aan het licht, de harmonie legt het af tegen de controverse. Zo wordt nieuwe kennis efficiënter en op een plezierige wijze overgedragen. Bij Celsus hoort u niet wat u al lang wist, maar wat u nog niet wist en waarvoor u wellicht uw ogen sloot.

Meer informatie: Michel Knapen, 06 2706 8515.

Nieuwsbrief ontvangen?
Get Adobe Flash player