Celsus juridische journalistiek

Celsus juridische uitgeverij is ook een bureau voor juridische journalistieke producties. Wij leveren juridische nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, speeches, persberichten en congres- en jaarverslagen voor onder andere kranten, tijdschriften, websites en boeken. Ook verzorgen wij nieuwsbrieven en bedrijfsmagazines van advocatenkantoren en andere juridische organisaties. Tot slot redigeren wij juridische teksten en geven we tekstadvies. Redactionele inhoud, fotografie, vormgeving en drukken gaan daarbij hand in hand, wat leidt tot een efficiënt productieproces. Strafrecht, privaatrecht, bestuursrecht, staatsrecht, Europees en internationaal recht – alle juridische disciplines weten wij met een scherpe pen te behandelen.

Celsus juridische journalistiek is de voortzetting van Knapen & Pen juridische journalistiek. Dit bureau heeft jarenlang bijdragen – voor vakgenoten en voor een breder publiek – geschreven voor (vak)bladen, tijdschriften, kranten en websites. Dat waren interviews met advocaten, rechters, officieren van justitie, bedrijfs- en andere juristen, maar ook nieuwsberichten en achtergrondverhalen.

Mr. drs. Michel Knapen is een kundige en kritische juridische journalist/publicist, met veel kennis van de advocatuur en de rechterlijke macht. Tijdens en na zijn studies economie (Universiteit van Tilburg) en Nederlands recht (Open Universiteit) werkte hij als economisch en juridisch journalist en schreef talloze artikelen voor o.a. het Advocatenblad, de Justitiekrant, het juridische magazine Mr., de Staatscourant en SC, en voor Novum, het blad van de rechterlijke macht. Op zijn LinkedIn-pagina staat een overzicht van de – inmiddels dertien – boeken die hij heeft geschreven. Sinds 1 juli 2015 is hij ook als partner verbonden aan LLM juridische communicatie. Recent journalistiek werk staat ook op zijn blog Voor recht.

Michel Knapen is te bereiken op 06 2706 8515.
Skype: mam.knapen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get Adobe Flash player