Bestelvoorwaarden

Porto en BTW
De prijzen die Celsus juridische uitgeverij hanteert – deze staan steeds bij het betreffende boek genoemd – zijn inclusief 6% btw. Per zending brengen we daarbovenop portokosten in rekening; dit is afhankelijk van de grootte/zwaarte van het postpakket en bedraagt € 3,- bij bestelling van één boek, en € 1,50 extra voor ieder extra besteld boek, met een maximum van € 6,50. In voorkomende gevallen kan dat anders zijn. De precieze hoogte van de verzendkosten ziet u bij de afrekening in uw winkelmandje. Deze portokosten gelden ook voor boekhandels.
Moeten boeken naar het buitenland worden gestuurd, dan brengen wij de volledige portokosten in rekening (minimaal € 9,00).

E-books
De meeste boeken kunnen ook als e-book (pdf-format) worden geleverd. De prijzen kunnen afwijken van de prijzen van papieren boeken. Bij de levering van e-books worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Geleverde e-books kunnen niet worden geretourneerd. Wilt u weten of een boek ook als e-book kan worden geleverd en wat de prijs is? Mail naar sales@celsusboeken.nl.

Betaalmogelijkheden
Particulieren krijgen na hun bestelling een betalingsverzoek per e-mail. Particulieren zijn klanten die bestellen vanaf een hotmail-, gmail-, xs4all- of vergelijkbare e-mailadressen. Als de betaling is verricht en het bedrag op onze rekening staat, wordt het boek toegestuurd. Mogelijk belandt onze e-mail met factuur in uw spambox!
Zakelijke klanten krijgen hun boek toegestuurd samen met een factuur. Zij bestellen vanaf hun zakelijke account en kunnen dus achteraf betalen. De bestelling wordt afgeleverd op het zakelijke adres; vermeld bij de bestelling dan ook de bedrijfsnaam en het zakelijke adres. Voor hen geldt een betaaltermijn van tien dagen. Bij grote bestellingen kunnen we ook betaling vooraf vragen.

Grote bestellingen
Gaat uw bestelling het bedrag van € 100,- te boven, dan dient u het hele bedrag vooraf te betalen. U krijgt dan na uw bestelling een factuur via de mail. We versturen de boeken direct nadat het factuurbedrag is voldaan.

Levertermijnen
De boeken die u bestelt, worden dezelfde dag of de dag erna door ons per post verzonden. In een enkel geval kan de levertijd wat langer zijn.

Retourzendingen
U heeft het recht boeken terug te sturen en daarmee de koopovereenkomst te ontbinden (‘herroepen’). Dat kan tot veertien dagen nadat u het boek heeft ontvangen. Als u een boek aan ons retourneert, gebruik dan bij voorkeur de oorspronkelijke envelop, met als opschrift ‘retour afzender’. Zodra wij het boek in onbeschadigde staat hebben ontvangen, krijgt u uw aankoopbedrag terug. Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Boeken die gebruikt of beschadigd zijn, en e-books kunnen echter niet worden geretourneerd.

Boekhandelskorting
Celsus juridische uitgeverij is een jonge uitgeverij, opgericht in 2007. Om die reden wordt er aan boekhandels geen boekhandelskorting gegeven op boeken die in 2007 en in 2008 zijn verschenen. Korting wordt wel gegeven op boeken vanaf 2009. Deze boekhandelskorting bedraagt, afhankelijk van de bestelfrequentie en het aantal boeken dat wordt besteld, tussen de 10 en (maximaal) 30 procent. Per 1 mei 2014 brengen we bij bestellingen door boekhandels ook porto- en administratiekosten in rekening.
Boekhandels bestellen het beste via sales@celsusboeken.nl. Als u de auteursnaam en de boektitel doorgeeft, is dat voor ons voldoende (ISBN is niet nodig).

Order outside the Netherlands
We also deliver books outside the Netherlands. For shipping outside the Netherlands, we charge the full postal expenses – also for book shops and book sellers. Books can only be paid in advance,  the invoice which will be sent by email.

Nieuwsbrief ontvangen?
Niet gevonden wat u zoekt?
Met de onderstaande zoekfunctie zoekt u in een database van duizenden boeken.

Get Adobe Flash player